Vad kostar Drogsnurran?
Priset per Drogsnurra är 21,50 kronor + moms under förutsättning att klubben/kommunen/företaget/föreningen beställer minst 300 Drogsnurror.

Drogsnurran består av fyra rondellsidor, två mittrondellsidor och två ytterrondellsidor. Tre rondellsidor är gemensamma. Alla sidor trycks vid samma tillfälle för att produktionskostnaden skall bli låg.


Utformning av den egna sidan
En rondellsida disponerar klubben/kommunen/företaget/föreningen själv och den rondellsidan får ni utforma precis som ni önskar. Ni bestämmer vilken text och vilka logotyper som skall finnas med. Här anges även lämpligen vem/vilka som finansierar just denna Drogsnurra. Ett exempel ser ni här.

Information i koncentrerad form för beställare finner ni här.

Vid utformningen av den egna rondellsidan kan ni om ni vill snegla på andra kundanpassade rondellsidor. Ett 100-tal olika rondellsidor finns. Nedan ser ni några exempel.

Drogsnurror med information om Rotary och FMN/AMD

Upplands Väsby

Drogsnurror med information om enbart Rotary, FMN, förening eller företag

Anderstorp

Drogsnurror med flera sponsorer

Ale

Drogsnurror med kommunvapen

Boxholm, Örkelljunga

Skicka ett e-brev till drogsnurran@telia.com och berätta vem/vilka som kommer att stå bakom Drogsnurran, om ni vill ha ytterligare exempel på kundanpassade rondellsidor.


Intresseanmälan
När ni i klubben/kommunen/företaget/föreningen har bestämt att ni gärna skulle vilja arbeta med Drogsnurran, skicka ett e-brev till drogsnurran@telia.com så snart som möjligt och anmäl att ni är intresserade. Ange gärna det antal Drogsnurror som ni skulle vilja beställa. Ni kommer att få all den information som ni behöver inför tryckningen.


Beställning, tryckning betalning
När ni i klubben/föreningen/kommunen/företaget har bestämt hur många drogsnurror ni önskar beställa, kontakta drogsnurran@telia.com.

Drogsnurran är gjord i programmet InDesign. Texten på er kundapassade rondellsida skall sändas till e-postadress: drogsnurran@telia.com. Den som inte själv har möjlighet att skriva i programmet InDesign kan skicka text och logotyper till drogsnurran@telia.com så skall vi kostnadsfritt föra över text och logotyper till er kundanpassade rondellsida och sedan skicka den till er och till tryckeriet.

Tryckeriet kan tyvärr inte längre kostnadsfritt överföra text till kundanpassad sida. Tryckeriet debiterar reprokostnd med 500 kronor/timme.

Korrektur skickas till er från tryckeriet för godkännande (givetvis utan kostnad). Ändringar, icke orsakade av tryckeriet, debiteras

Er kundanpassade sida lagras hos tryckeriet.

Debitering sker till klubben/föreningen/kommunen/företaget direkt från tryckeriet.

Vi i Rotary Upplands Väsby-Bredden ställer en produkt till förfogande och förmedlar kontakten till tryckeriet. För oss är kampen mot droger en hjärtefråga och vi tar självklart inte ut någon avgift för vår del i arbetet. Ni betalar endast tryckkostnad, eventuell reprokostnad och fraktkostnad för er kundanpassade sida. Har ni frågor angående Drogsnurran skicka frågorna till Drogsnurrans e-postadress: drogsnurran@telia.com